“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Provala u auto šefa Vojne policije: Ukradeni tajni dokumenti, značka VP br. 0001 na internet. aukciji

Posted by on lip. 14th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

zebec-660x330POTKRAJ prošlog mjeseca provaljeni je u automobil zapovjednika Vojne policije brigadira Tihomira Zebeca, doznao je Maxportal iz izvora u vrhu Ministarstvu obrane.vojna polcija, značka, spojka

Iz automobila su ukradeni dokumenti vezani za konkretne istrage koje Vojna policija provodi, a nestalo je i prijenosno računalo.

Prethodno su na službenom automobilu Glavnog stožera koje koristi brigadir Zebec izbušene sve četiri gume.

Neslužbeno smo doznali da je o provali u službeni automobil brigadira Zebeca i krađi tajnih dokumenta bilo riječi na razgovoru premijera Tihomira Oreškovića i ravnatelja SOA-e Danela Markića.

Zanimljivo je da je brigadiru Zebecu ukradena i značka Vojne policije broj 0001. Nekoliko dana kasnije značka Vojne policije koju je dužio brigadir Zebec našla na internetskoj prodaji.

Početna cijena bila je 1 (jedan) euro, a u trenutku pisanja ovog teksta premašila je cijenu od 1000 eura koliko je za značku brigadira Zebeca ponudio kupac iz Njemačke.

Problemi za brigadira Zebeca, osim krađe povjerljivih dokumenata, leže i u činjenici da je koristio automobil koji  po zakonu nema 24 sata raspolaganju pa je bilo teško izvesti očevid a da se njega ne ulovi u prekršaju.

Zato je potraga za ukradenim dokumentima (i značkom) kasnila nekoliko sati koliko je trebalo za promijene sve četiri gume na službenom  automobilu Vojne policije.

značka vojne polcije

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH