“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

PSIHIJATAR O MAJCI UBOJICI IZ PULE ‘Tu se ne radi o bolesti, već o siromašnom duhu, manjku intelekta i sebičnosti. Ona je lišena ispravnih životnih nagona’

Posted by on svi. 26th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Chiara Pašić, rođena Rojnić (32), majka ubijenog trogodišnjeg Denisa, u srijedu je privedena u zgradu Državnog odvjetništva u Puli. Ova okrutna žena odlučila se riješiti sina jer joj je on, kako je rekla na ispitivanju, bio smetnja da bezbrižno otputuje u Makedoniju. Inače, dječakov otac nalazi se u zatvoru u Bosni i Hercegovini.

Također, podignuta je i optužnica protiv njezine 14-godišnje maloljetnice pomagačice, štićenice doma u Puli. Na policijskom ispitivanju su tvrdile da su polusestre, da bi se na kraju slomile i priznale da su lagale.

Trogodišnjaka su ubile u stanu, a zatim ga bacile u plićak luke Mandraču blizini Pule.

Facebook

Facebook

Podsjetimo, dijete je nestalo pod čudnim okolnostima u utorak navečer, a njegov nestanak je prijavila upravo Chiara. Time je pokušala utjecati na tijek istrage, zakomplicirati je te skinuti sumnju sa sebe.

Međutim obrat se dogodio u srijedu ujutro kada je majka dovela policiju na mjesto pronalaska tijela u lučici. To je policiji bio prvi znak da tu nešto ne štima.

Cropix

Cropix

Mjesto gdje je pronađeno tijelo nesretnog dječaka

“Jedino što smo čuli jest to da je dijete stalno plakalo, a toliko je plakalo da je gospođa u stanu ispod nje skoro zvala policiju da vidi što se događa. Ali odustala je od toga. Jednom je jedna susjeda tom djetetu kupila igračku, a on ju je nakon toga uhvatio za nogu i nije je htio pustiti”, ispričali su Chiarini susjedi s adrese Akvilejski prilaz 2.

Cropix

Cropix

Bolest nije razlog smaknuća djeteta

Ugledni umirovljeni psihijatar prof.dr.sc. Borben Uglešić smatra da Chiara nije dugoročno trpjela neku duševnu bolest, te da to nije razlog smaknuća djeteta.

“U ovom slučaju se, prije svega, radi o jednom primitivizmu i zapanjujućoj količini egoizma. Ona nije imala razvijenu ljubav prema djetetu, bila je lišena emocija i njezini koraci pokazuju da je bila vrlo sebična”, objasnio je Uglešić za 100posto.

Cropix

Cropix

“Ja ne vidim po onome što sam iščitao iz medija da je ona bolovala od recimo shizofrenije ili slične bolesti. Uzrok njenog ponašanja vidim u manjku intelektualnog razvoja. Očigledno je da ona ne razmišlja o posljedicama, ali ne zbog zanesenosti ili adrenalina, nego je siromašna duhom i naivna. Pogledajte samo kako je ‘neprofesionalno i lakomisleno’ pokušala prevariti policiju sa svoje 32 godine”, zaključio je psihijatar i dodaje kako su takve osobe spremne napraviti bilo što zbog svojih sitnih ‘interesa’, pa čak i ubiti dijete.

Chiara Rojnić je bila aktivna na internetskim stranicama za upoznavanje partnera.

Radi se o egoizmu i slabijem stupnju intelekta

Tamo je objavljivala provokativne fotografije i dopisivala se s muškarcima. Čak je jedna susjeda kazala kako su muškarci ulazili i odlazili iz njezinog stana više puta na dan.

Na Badoo chatu je muškarcima govorila kako traži mladića za zabavu od 21 do 35 godina. Također, predstavljala se kao slobodna žena koja nema dijete.

Facebook

Facebook

“To je tipično nagonsko ponašanje, a pritom se tu inkorporirao i njen zlobni karakter pomiješan s manjkom intelektualnog kapaciteta. To je grozna kombinacija. To, dakle, nije odraz bolesti nego deformacije svih ljudskih osjećaja, potpuno je lišena morala, etike, a najviše znanja. Bila je toliko sebična i narcisoidna da joj je bio problem mlađim muškarcima kazati da ima dijete, a emocija prema djetetu je instinktivna. U tom smislu možemo govoriti najprije o egoizmu i slabijem stupnju intelekta”, kazao nam je profesor.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH