“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

S ukradenim automobilom odvezli se na zagrebačko područje

Posted by on srp. 3rd, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

imagesDovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27 – godišnjak zajedno s maloljetnicima rođenim 2001.g i 2004. godine s đurđevačkog područja, tijekom noći 1./2. srpnja u Đurđevcu u Ulici Ivana Đuriševića pokušao otuđiti nezaključani osobni automobil Opel Kadet, a od čega je odustao jer je otkriven od strane susjeda.

Također, sumnja se da je 27 – godišnjak zajedno s maloljetnikom rođenim 2001.g., tijekom noći 30. lipnja/1. srpnja, u Đurđevcu u Ulici Tina Ujevića, iz otvorenog dvorišta obiteljske kuće otuđio osobni automobil Opel Astra koji je bio otključan i s ključevima u vozilu.

Vozilo je naknadno pronađeno na području Zagrebačke županije. Protiv 27 – godišnjaka je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, a prema maloljetnicima rođenim 2001. i 2004. g. biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH