“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

“Sigurnije je na igralištu”

Posted by on svi. 27th, 2016 and filed under GOSPODARSTVO, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Željko Grgačić - djurok.comOpćinski načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić dana 25. svibnja 2016. godine potpisao je sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Ugovor o sufinanciranju projekta “Sigurnije je na igralištu”.

Cilj projekta “Sigurnije je na igralištu” je izgraditi certificirana dječja igrališta u naseljima Stari Gradac, Starogradački Marof, Grabrovnica i Otrovanec sukladno zahtjevima sigurnosne norme HRN EN 1176:2008 kako bi se osigurao kvalitetan prostor za dječju igru sigurniji od cestovnih prometnica i povećati kvalitetu života lokalnog stanovništva te time doprinijeti održivom razvoju lokalne zajednice u skladu s načelima razvojne politike, održivog razvoja i socijalne uključenosti.

Ukupna vrijednost projekta je 850.000,00 kn, a kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice u 2016. godini, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će isti sufinancirati sa 300.000,00 kn dok će ostatak sufinancirati Općina Pitomača i Dječji vrtić Potočnica iz Pitomače.

Projekt je pripremila Općina Pitomača u suradnji s trgovačkim društvom DRAFT d.o.o. iz Pitomače.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH