“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

SNICKERS I MILKY WAY HITNO SE POVLAČE S HRVATSKIH POLICA

Posted by on velj. 24th, 2016 and filed under OSTALO, VIJESTI, ZDRAVLJE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Snickers
U popularnoj čokoladici moguća je prisutnost komadića plastike

 

Nakon što je zbog komadića plastike planetarno popularna čokoladica Snickers povučena iz prodaje u 55 zemalja, odluka o micanju proizvoda s tržišta danas je stigla i do Hrvatske. Priopćenjem se oglasila hrvatska podružnica globalnog proizvođača čokoladica Mars Hrvatska d.o.o. objavivši da se iz opreza s polica povlači proizvod Snickers proizveden u nizozemskoj tvornici u Veghelu zbog moguće prisutnosti plastike.

 

Zasad su povučene samo dvije serije proizvoda. Riječ je o čokoladicama Snickers 4 Pack, odnosno paketima sa po četiri čokoladice koje na sebi imaju serijski broj 550F2NLD03 s rokom trajanja do 10. srpnja 2016. te 601A2NLD03 s rokom trajanja do 7. kolovoza 2016.

Uz Snickers, povlače se i čokoladice Milky Way Mini i Miniatures te određene vrste Celebrations kutija, odnosno većih pakiranja tih čokoladica. Riječ je o čokoladicama koje na sebi imaju navedene rokove trajanja do 19. lipnja 2016. i do 8. siječnja 2017.
Snickers

IZVOR

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH