“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Sprema se incident? Policija zaustavila kombi s hr-navijačima!

Posted by on lip. 17th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Nažalost, podjednako se 61241375-navijaci-hrvatska-nogometna-reprezentacija-italija-milanouoči utakmice moramo baviti nogometom i mogućim izgredima.

Uoči utakmice Hrvatska – Češka jedno od ključnih pitanja odnosi se i na moguće nerede.

I dok izbornik Ante Čačić, čini se, zna početni sastav za utakmicu, upitnik ostaje iznad mogućih zbivanja na stadionu Geoffroy-Guichard.

U Saint-Etienneu se očekuje oko 10 tisuća hrvatskih navijača, među kojima je i dosta onih koji bi svoju borbu protiv HNS-a za transparentnim i poštenim hrvatskim nogometom mogli nastaviti na današnjoj utakmici – incidentom.

Dobar dio hrvatskih navijača već je stigao u Saint-Etienne, a nema sumnje da će ih, kako se bude približavao početak utakmice, biti sve više.

U kombiju s predmetima neprikladnim za utakmicu

Njima se vjerojatno neće pridružiti navijači koji su u jednom kombiju na hrvatsko-slovenskoj granici zaustavljeni te su im prilikom pretresa vozila pronađeni predmeti neprikladni za put na nogometnu utakmicu.

Treba reći kako je hrvatska policija Francuzima poslala popis na kojem se nalazi 326 osoba kojima je onemogućena kupovina ulaznica za Euro. Oni sasvim sigurno neće moći na stadion…

Dođe li do neželjenih scena, najviše će ispaštati hrvatska nogometna reprezentacija koja bi mogla biti izbačena iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Podsjećamo, zbog UEFA-inih kazni za poljudsku svastiku i rasističkog ponašanja navijača na prijateljskim utakmicama protiv Izraela i Mađarske Hrvatska će protiv Turske (5. rujna) i Islanda (12. studenog) igrati bez gledatelja.

IZVORNO

 

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH