“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Sramotna tučnjava Kamerunaca dokaz je hrvatske nadmoći

Posted by on lip. 19th, 2014 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Assou

Hrvatska nogometna reprezentacija u ranim jutarnjim satima četvrtka slavila je protiv Kameruna 4:0, te s velikim optimizmom čeka okršaj protiv Meksika, a nakon kojeg će se znati koja će reprezentacija u drugi krug natjecanja. No, dok su Hrvati slavili, Kamerunci su divljali, a koliko su Finekovi momci bili ‘rastrgani’ svjedoči i sukob dvojice igrača s kraja utakmice

Nakon što je Hrvatska deklasirala Kamerun sa 4:0, izbornik ‘lavova’ Volker Finke izjavio je da je zgrožen nedisciplinom svojih igrača, a na koju su u velikoj mjeri utjecali i naši nogometaši. naravno, ne direktno, već kada suparnika toliko poniziš, onda su i igrači tankih živaca..

Novinare je zanimalo što misli o potezu Alexandrea Songa koji je u 40. minuti dobio izravni crveni karton jer je udario laktom u leđa Mandžukića dok je bio bez lopte, te o međusobnom koškanju kamerunskih igrača Assou-Ekotta i Moukandjoa.

‘Morat ćemo vidjeti što je razlog tome, jer to je odvratno. Nakon što prespavamo vidjet ćemo što treba poduzeti, ali nekih sankcija će biti’, rekao Finke.

‘Ovakav rezultat je sramota za Kamerun. Do crvenog kartona Songa bili smo donekle ravnopravan protivnik, Hrvati su bili izravniji i efikasniji, ali i mi smo imali neke dobre šanse. Pokušali smo napadati, ali onda to protivniku otvara puno prostora i onda dobijete ovakav rezultat. Slična je situacija bila na utakmici Njemačke i Portugala kada je isključen Pepe, u oba slučaja rezultat je bio 4:0. Znam da je teško igrati sa igračem manje, ali zato se ne treba izgubiti kontrola’, izjavio je njemački stručnjak koji je preuzeo reprezentaciju Kameruna prije godinu dana.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH