“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

ŠTO SE DOGAĐA U ŽIVOM ZIDU? Smijenili Sinčića, on kaže – i dalje sam predsjednik stranke

Posted by on lip. 20th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

-ivan-vilibor-sincic - djurok.comŽivi zid priopćio je kako su bivši članovi održali protupravnu izvanrednu skupštinu.

Živi zid ima problem s nekoliko bivših članova. Danas su odmetnuti bivši članovi, priopćio je Živi zid na svojim društvenim mrežama, organizirali izvanrednu skupštinu.

Siniša Grabrić kasno poslijepodne s 20-tak istomišljenika održao je, kako kaže, izvanrednu i izbornu skupštinu Živog zida. Na tom je sastanku, zatvorenom za javnost, odlučeno kako Sinčić više nije predsjednik te stranke, a navodno novo je vodstvo Ivana Sinčića, Ivana Pernara i Vladimiru Palfi prijavio za kazneno djelo krivotvorenja dokumenata.

‘Ivan Sinčić je i dalje naš saborski zastupnik, on i dalje može raditi svoj posao, pod uvjetim da poštuje odluke stranke i prihvati novo vodstvo. Ne bojimo se pada rejtinga jer je upravo zbog njihovih pogrešnih odluka dosta članova napustilo stranku, osnovali su novu stranku, i mi ćemo okupljati stručnjake i sklapati saveze sa svim strankama koji imaju slične ciljeve’, rekao je Gabrić.

Ivan Sinčić poručio je kako današnja skupština nema pravno uporište, te da je on i dalje predsjednik stranke.

‘Skupina građana u kojoj su dva bivša člana Živog zida i nekoliko nepoznatih osoba za danas je organizirala i održala protupravnu izvanrednu skupštinu stranke. Stranka Živi zid s tim događajem nema ništa, a sve što se na toj ‘skupštini’ dogodilo je protuzakonito.

Živi zid će u narednim danima, u skladu sa zakonima, podnijeti kaznene prijave protiv počinitelja’, stoji u priopćenju koje je potpisao Glavni odbor Živog zida.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH