“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Svibovec Podravski zavijen u crno: Odlazak 31-godišnjeg Branimira čija će dobra djela zauvijek pamtiti

Posted by on sij. 31st, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Svibovec Podravski danas je zavijen u crno. Život je danas u jutarnjim satima u nesreći izgubio 31-godišnji Branimir Crnčec.

On je kombi vozilom sletio s ceste, završio u kanalu rijeke Drave, a nakon izvlačenja, pronađeno je njegovo beživotno tijelo.

Njegovi kolege pamtit će ga kao vedra i vesela čovjeka. Bio je politički aktivan, odnosno bio je član Općinskog vijeća Sračinca u prošlom sazivu i član Mjesnog odbora Svibovca Podravskog.

– Branimir je premalo sebe štedio. Riječ je o čovjeku koji je u svakom trenutku oko sebe mogao skupiti 1.000 ljudi i mnogo toga je učinio za svoje mjesto– rekao nam je shrvani načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Crnčec je bio glavni organizator fašnika u Svibovcu Podravskom, inicijator mnogih komunalnih projekata u svojem mjestu, radio je na Hidrocentrali u Svibovcu Podravskom, a bio je aktivan u Nogometnom klubu Podravac.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH