“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Tamari Belak uručen Brončani mikrofon

Posted by on stu. 24th, 2016 and filed under ĐURĐEVAC, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Tamara Belak - Đurđevac NewsTamara Belak, glavna urednica Podravskog radija, u Opatiji primila nagradu Brončani mikrofon –

Glavna i odgovorna urednica Podravskog radija, Tamara Belak, dobitnica je Brončanog mikrofona Hrvatske udruge radija i novina za radijska dostignuća. Nagradu je zaslužila za emisiju Krila anđela, čija je autorica, voditeljica i urednica. Od 2015. godine radi kao novinarka i voditeljica na Podravskom radiju, a glavnom urednicom imenovana je ove godine.

Emisija veliku pozornost posvećuje osobama s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom te njihovim obiteljima i drugim zainteresiranim slušateljima. Emitira se na Podravskom radiju svakog četvrtka u 17.30 sati a u programu je unazad godinu dana.

Svečana dodjela nagrada održana je u Opatiji 22. studenog na 9. Danima elektroničkih medija, 22. Danima radija, 9. Danima televizije i 9. Danima interneta, gdje je i urednici Tamari Belak uručen Brončani mikrofon.

Hrvatska udruga radija i novina – HURIN – svake godine raspisuje natječaj za dodjelu godišnjih nagrada za osobito istaknuti doprinos novinarstvu i javnom informiranju u lokalnim novinskim i radijskim postajama, odnosno za radijska, novinska i fotoreporterska dostignuća, za najbolji jingle, najbolju Internet stranicu i najbolju akciju.

U kategoriji radijskih dostignuća ove je godine Srebrni mikrofon pripao Tončiju Surjanu s Radio Vala iz Vela Luke za emisiju Luški petak, dok Zlatni mikrofon ide Ruži Orešković s Hrvatskog radija Otočca za emisiju Naše devedesete.

9. Dani elektroničkih medija, 22. Dani radija, 9. Dani televizije i 9. Dani interneta koje organiziraju Hrvatska udruga radija i novina (HURIN) i Nacionalna udruga televizija (NUT) te Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) i Agencija za elektroničke medije, održavaju se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva kulture.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH