“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

TEŠKA NESREĆA NA AUTOCESTI BLIZU NOVOG MAROFA U prevrtanju automobila poginuo poznati varaždinski poduzetnik

Posted by on svi. 26th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

U prometnoj nesreći koja se u petak u prijepodnevnim satima dogodila na autocesti Goričan-Zagreb, u blizini Novog Marofa, poginuo je muškarac (49), pišu Varaždinske vijesti. 

Isti portal piše kako je riječ o Mladenu Županiću, vlasniku najstarije uljare u Vidovcu pokraj Varaždina.

Prema informaciji iz Policijske uprave varaždinske muškarac je umro na mjestu nesreće nakon što se vozilo, iz još neutvrđenih razloga, prevrnulo na dijelu autoceste koji prolazi Pakom.

 – Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, u jednom trenutku sišao u lijevo gdje je bočnim dijelom vozila udario u središnju odbojnu ogradu auto-ceste, a prednjim donjim postrojem vozila u betonski propust mosta. Uslijed navedenog, vozilo se višestruko prevrnulo, pri čemu je vozač ispao iz vozila te preminuo na mjestu događaja.

Smrt je konstatirao liječnik Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Očevid je obavio Općinski državni odvjetnik u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika. Za vrijeme trajanja očevida zatvoren je promet navedenom dionicom auto-ceste u smjeru Zagreba od čvora Novi Marof do čvora Breznički Hum, te se isti odvija državnom cestom – priopćili su iz policije.

Fotografije nesreće su s portala Varaždinskih vijesti. 

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH