“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Teške krađe i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari

Posted by on svi. 4th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

preša za grožđe - djurok.comPolicijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenicima rođenim 1998., 1998. i 1999. godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Sumnja se da su osumnjičenici unazad nekoliko mjeseci u vinogradskom predjelu kod Suhe Katalene provalili u tri vikend objekta i otuđili prešu za grožđe, agregat, plinsku bocu, alkoholna pića i druge predmete.

Vlasnici su oštećeni za 4200 kuna. Izvršenim pretragama pronađeni su otuđeni predmeti i oduzeti od osumnjičenika.

Također, sumnja se da je osumnjičenik rođen 1998. godine nedozvoljeno posjedovao i u kući i vikend objektu držao 21 komad raznog streljiva. Streljivo mu je oduzeto

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa prema osumnjičenicima je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i prekršaja prema osumnjičeniku rođenom 1998. godine  podnesena je kaznena prijava i optužni prijedlog.

GLASNOGOVORNIK

Dražen Laljek

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH