“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

U naletu vlaka poginula vozačica, dvije osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena

Posted by on svi. 28th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

resize.aspxU petak, 27. svibnja, u 19.32 sati u Kloštru Podravskom, na prijelazu ceste preko željezničke pruge u Ulici Ljudevita Gaja (na kojem nema uređaja za zatvaranja prometa niti svjetlosnih uređaja, a označenom prometnim znacima) došlo je do naleta putničkog vlaka na osobni automobil Citroen Xsara  koprivničke registracijske oznake.

Od zadobivenih ozljeda 20 – godišnja vozačica je preminula na mjestu događaja, 44 i 53 – godišnja putnica teže su ozlijeđene, a 43 – godišnja putnica je lakše ozlijeđena.

Očevid prometne nesreće na mjestu događaja obavila je općinska državna odvjetnica uz nazočnost policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac.

Za vrijeme vršenja očevida, u vremenu od 19.35 do 23.23 sati, cestovni i željeznički promet je bio u prekidu, a cestovni se odvijao zaobilazno lokalnim pravcima.

O događaju će biti podneseno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH