“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

U protekla 24 sata dogodilo se:

Posted by on pro. 10th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

MUP RH - Đurđevac newsPrometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 9. prosinca,  oko 10.15 sati u Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom zbog nepropisnog kretanja osobni automobil je sletio u odvodni kanal i prevrnuo se. Vozačica je lakše ozlijeđena.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 9. prosinca,  oko 11.50 sati Đurđevcu, na raskrižju Ulice Miroslava Krleže i Grkinske zbog oduzimanja prednosti prolaska sudarili su se osobni i teretni automobil.

Jučer, 9. prosinca, oko 21.45 sati Đurđevcu u Ulici Stjepana Radića zbog neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika i udario u metalni koš i stup javne rasvjete. Vozač je upravljao prije stjecanja prava na upravljanja te pod utjecajem alkohola od 0.91 promil.

Javni red i mir

 U protekla 24 sata na području Policijske uprave nisu zabilježeni prekršaji narušavanja javnog reda i mira.

Ostali događaji

 Željeznička nesreća

Jučer, 9. prosinca, oko 9.08 sati, neposredno nakon izlaska putničkog vlaka, koji prometuje na relaciji Koprivnica – Kloštar Podravski, iz željezničkog kolodvora u Koprivnici, došlo je do naleta vlaka na 79 – godišnjeg muškarca. Nesretnik je na nedopuštenom dijelu prelazio preko pruge iz pravca Križevačke ceste u smjeru Cvjetne ulice, noseći pri tome bicikl na ramenu i na mjestu događaja je smrtno stradao. Zbog očevida promet je na željezničkoj pruzi od Koprivnice prema Đurđevcu bio je u prekidu do 10.09 sati

 Požar na građevinskom objektu

Jučer, 9. prosinca, oko 14.10 sati u Koprivnici u Ulici braće Radić došlo je do požara na krovištu obiteljske kuće. Iskrenjem iz dimnjaka zapalila se drvena građa. Požar su lokalizirali vatrogasci JVP Koprivnica. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se 5000 kuna.

Nesretan slučaj

Jučer, 9. prosinca, oko 11.,15 sati u Koprivnici u Dugoj ulici, na dvorištu kuće predviđene za rušenje, muškarac koji je čistio otpad i staro željezo zabunom je električnom brusilicom počeo piliti cijev za dovod plina misleći da je plin isključen, ali je došlo do istjecanja i zapaljenja plina. U događaju nisu oštećeni okolni objekti, niti je bilo ozlijeđenih osoba. U vremenu od 11.23 do 11.40 sati zbog gašenja požara i izlaženja plina bila je za promet zatvorena Duga ulica.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH