“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

U proteklih 24 sata:

Posted by on pro. 11th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kriminalitet

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su tri kaznena djela. Izdvajamo:

Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19 i  21 – godišnjak sa zagrebačkog područja neovlašteno posjedovali marihuanu. 21 – godišnjak je marihuanu prodavao 19 – godišnjaku i drugim osobama na koprivničkom području, a 19 – godišnjak je stavljao na raspolaganje prostor i davao je na trošenje drugoj osobi. Oduzeto im je 35,69 grama marihuane. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava, a 21 – godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Prometne nesreće

 U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Noćas, 11. prosinca, oko 0.40 sati na lokalnoj cesti vinogradarskog predjela pored Budrovca zbog nepropisnog kretanja  motocikl  je sletio van kolnika u putni jarak. Vozač je teže ozlijeđen.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 10. prosinca, oko 13.25 sati u Guščerovcu zbog nepropisnog skretanja sudarili su se osobni automobil i traktor sa priključkom.

Jučer, 10. prosinca, oko 17.25 sati u Cubincu, na parkirališnom prostoru ugostiteljskog objekta, zbog nepropisne vožnje u nazad  teretni automobil  je udario u parkirani automobil. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1, 69 promila.

Danas, 11. prosinca, oko 5.40 sati u Koprivnici u Bilogorskoj ulici zbog neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika i udario u ogradu kuće. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,50 promila.

Javni red i mir

 U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – tuča, svađa i vika, te davanje pića pijanim osobama u Cubincu. Dvije osobe su uhićene.

 Ostali događaji

 Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 10. prosinca, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 47 –  godišnji vozač koji je u petak u 20.43 sati u Velikoj Mučni upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,15 promila, krećući se brzinom od 139 kilometara na sat, na dijelu ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 60 kilometara na sat. Kažnjen je novčanom kaznom od 9000 kuna i zabranom upravljanja vozilima  B kategorije tri mjeseca.

Jučer, 10. prosinca, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 44 – godišnji vozač koji je u 0.20 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,61 promil. Kažnjen je novčanom kaznom od 7200 kuna i zabranom upravljanja vozilima  B kategorije šest mjeseci.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH