“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

UBIJENO TROGODIŠNJE DIJETE?

Posted by on svi. 24th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Neslužbeno se doznaje kako je majka noćas oko ponoći policiji prijavila nestanak dječaka starog 3 godine, te je potom u srijedu ujutro upravo ona odvela djelatnike policije na mjesto događaja, odnosno na mjesto pronalaska mrtvog djeteta, kilometar od lučice Mandrač.

Očevid je potrajao gotovo dva sata, a na teren su izašli: dr. Ilija Kučinar patolog iz Opće bolnice Pula i nadležni državni odvjetnik Eddy Putigna koji je na mjestu pronalaska tijela za Regional Express izjavio: “Nađeno je tijelo djeteta te je preliminarnim pregledom utvrđena nasilna smrt, a tijelo ide na daljnju obradu”.

Regional Express saznaje da je dijete nestalo pod “čudnim” okolnostima u utorak navečer. Iako se sumnjalo na istinitost dojave, policija je cijelu noć sa svim raspoloživim snagama tragala za dijetetom, a obrat se dogodio ujutro kada je upravo majka djeteta odvela policiju na mjesto pronalaska tijela.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH