“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Udario u teretno vozilo i poginuo

Posted by on velj. 21st, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Jučer, 20. veljače, oko 14.40 sati u Majurcu, vozač rođen 1965. godine upravljao je osobnim automobilom VW Caddy zagrebačke registracijske oznake, u smjeru Kloštra Vojakovačkog. Dolaskom do kbr. 122 zbog nepropisnog kretanja vozilom je djelom prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s teretnim automobilom MAN s priključnim vozilom slavonskobrodske registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1982. Osobni automobil je potom udario u prometni znak i sletio u putni jarak.

Vozač osobnog automobila od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja, a putnik rođen 1967. je s teškim ozljedama prevezen u koprivničku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Vozač teretnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola.

U vremenu od 14.50 sati do 18.40 sati za sav promet bila je zatvorena ova dionica državne ceste broj 41, a promet je preusmjeravan okolnim pravcima Vojakovac – Čabraji – Križevci i Lemeš Križevački – Trema – Kloštar Vojakovački.

O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

GLASNOGOVORNIK

Dražen Laljek

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH