“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

UTRČAVANJE NA TEREN: ‘I sinoć su huligani pokušali prekinuti utakmicu!’

Posted by on lip. 22nd, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Vlaho Orepić - djurok.comHuligani su ipak pokušali prekinuti utakmicu!

Iako se TV gledateljlima činilo da je sve u redu s navijačima na hrvatskoj tribini, odnosno da nije bilo huliganskih ispada tijekom utakmice sa Španjolskom, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić je potvrdio da je bilo pokušaja izazivanja incidenata.

“Imali smo intervencija, međutim sve je prošlo u redu. Mi obično kad je nešto loše onda napadamo ljude, a ja bi sad pohvalio sve predstavnike Ministarstva unutranjih poslova koji su i ovaj puta odradili izvrsno posao”, kazao je Orepić za N1.

Na pitanje o kakvim je intervencijama riječ, Orepić je kazao:

“Pa bio je jedan konkretan nered na jednom dijelu tribine, no interverniralo se i, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Bilo je pokušaja probijanja živog zida da se uleti u igralište. Prvu utakmicu Francuzi su olako shvatili naša upozorenja, no ovaj put je sve funkcioniralo”, dodao je ministar.

Podsjetimo, uoči utakmice sindikat policije je upozorio da će nakon 30. minute huligani pokušati utrčati na teren i napasti suca, te je vrlo lako moguće da se sinoć to i pokušalo, no ovaj put je policija spriječila incident.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH