“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

VATRENI PRAZNIK NOGOMETA U KOPRIVNICI

Posted by on svi. 22nd, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Hrvatska - Moldavija - djurok.comU petak, 27. svibnja, na Gradskom stadionu u Koprivnici igrat će se međunarodna prijateljska nogometna utakmica između Hrvatske i Moldavije. Utakmica se igra u sklopu priprema Vatrenih za odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku, a počinje u 20.30 sati.

Hrvatska će u Koprivnici gostovati prvi put. Povijesni je to dan za sve ljubitelje nogometa u Podravini i cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji.

Utakmicu organizira Hrvatski nogometni savez u suradnji s Nogometnim savezom Koprivničko-križevačke županije.

Ulaznice za zapadnu tribinu stajat će 100 (nenatkriveni dio) i 120 kuna (natkriveni dio).

Internetska prodaja ulaznica za zapadnu tribinu započela je u četvrtak, 19. svibnja, a trajat će do četvrtka, 26. svibnja, u 12 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica na linku za ulaznice: https://www.ulaznice.hr/hns/home.jsp.

U slučaju da se cijeli kontingent ulaznica ne proda putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije (kraj rukometnog igrališta na Gradskom stadionu u Koprivnici) od ponedjeljka, 23. svibnja, do prodaje svih ulaznica. Radno vrijeme blagajne bit će od 12 do 17 sati. Na dan utakmice ulaznice će se prodavati do početka same utakmice ili do isteka zaliha.

Prilikom kupnje ulaznica potrebno je priložiti osobne podatke: ime i prezime, datum rođenja i OIB.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je Nogometnom savezu Koprivničko-križevačke županije, koji će ga iskoristiti za pomoć županijskim nogometnim klubovima.

Veselimo se Vašem dolasku.

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije

 

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH