“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

ZASTRAŠUJUĆ FRONTALNI SUDAR NA AUTOCESTI

Posted by on velj. 20th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

prometna
ZASTRAŠUJUĆ FRONTALNI SUDAR NA AUTOCESTI
Dvije osobe poginule, ima i ozlijeđenih! Jedan auto toliko je smrskan da se ne zna koji je model

Dva muškarca su poginula, a dvije osobe su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila na autocesti A1 u smjeru Splita, između čvorova Otočac i Perušić, 500 metara po izlazu iz tunela Grič i dva kilometra prije odmorišta Janjče.
U nesreći su sudjelovala dva vozila, Peugeot zagrebačkih registracijskih vozila, te automobil zadarskih tablica, no on je u takvom stanju, odnosno položaju, da je nemoguće razaznati o kojem se tipu vozila radi.

Policije je satima nakon nesreća radila očevid, a u tome su joj pomagali vatrogasci osvjetljavajući tu dionicu autoceste, a svo to vrijeme promet autocestom prema jugu bio je zatvoren, te se odvijao obilazno državnom cestom između zatvorenih čvorova autoceste.

Prema prvim i neslužbenim informacijama s mjesta događaja, jedno je vozilo udarilo u zaštitnu ogradu autoceste, te se potom okrenulo za 180 stupnjeva.

U tom trenutku na to je vozilo naletjelo drugo, te je došlo do zastrašujućeg frontalog sudara. Dijelovi vozila razasuti su autocestom, a na mjestu događaja su i tijela preminulih nesretnika.

Točni uzroci tragedija znat će se nakon policijskog očevida, odnosno istrage koja će uslijediti.

IZVOR

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH