“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Zbog nemara Hrvatska U21 reprezentacija gubi utakmicu

Posted by on ožu. 29th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Marko Rog - djurok.comHrvatska nogometna U-21 reprezentacija u svom je sedmom nastupu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2017. u Poljskoj upisala i šestu pobjedu savladavši Estoniju u Zaprešiću s 2:1. No, pobjedu bi mogla izgubiti naknadno, zbog greške u protokolu i nemarnosti.

 Zvuči nevjerojatno, ali Estonija bi mogla dobiti utakmicu za zelenim stolom zbog greške u protokolu i nemarnosti. Naime, u 46. minuti utakmice u Zaprešiću u igru je ušao Ivan Fiolić zamjenivši pritom Antonia Milića. Međutim, ime napadača Lokomotive nije bilo u službenom zapisniku utakmice.

Shvativši potencijalnu grešku, na klupi Hrvatske zavladala je panika. Tajnik Zlatko Nakić otišao je s klupe naoružan papirima dok je delegat Aristeidis Stavropoulos iz Grčke izvukao mobitel te slikao Fiolića u igri… Vijest je brzo stigla do svečane lože iz koje je Davor Šuker, odmah po završetku utakmice, odjurio do svlačionice bez riječi ali s ljutitim izrazom lica. Malo kasnije, pitali smo Nenada Gračana što se zapravo dogodilo s Fiolićem, ali izbornika je u odgovoru preduhitrio djelatnik HNS-a Antonio Pavlović.

– Radi se o tehničkoj greški, u komunikaciji smo s Uefom i čekamo da se to riješi – rekao je Pavlović.

Što se dogodilo i tko je kriv u lancu koji kreće od tajnika reprezentacije pa preko delegata utakmice te četvrtog suca za sada nije poznato. Nakon utakmice se vijećalo na stadionu u Zaprešiću ali epilog nije bio poznat. Sve se čini da će posljednju imati disciplinska komisija u Nyonu, ista ona koja je izbacila Dinamo iz juniorske Lige prvaka zbog slične greške…

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH