“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

ŽELJKO LACKOVIĆ PUTEM DRUŠTVENE MREŽE DEMANTIRAO ULAZAK U VLADU

Posted by on svi. 6th, 2017 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Jučer, nakon razgovora s predsjednicom Republike, gđom Kolindom Grabar Kitarović, a kasnije i glasovanjem u Saboru u preslagivanju vladajuće opcije, gradonačelnik Đurđevca i saborski zastupnik, Željko Lacković, priklonio se i glasovao za večinu u Saboru, a to je za HDZ-e sa pupovčevim SDSS-om. Nakon toga putem društvenih mreža krenula je priča o trgovanju, odnosno da je gosp. Lacković svoj glas dao zbog toga što bi popunio upražnjeno mjesto ministra pravosuđa. Putem svog profila na facebooku, opovrgnu je takve glasine:

Dragi ljudi,
dakle sve sto se u medijskom prostoru trenutno valja daleko je od istine. Ono sto je sigurno da ja nisam i neću biti kandidat za ministra pravosuđa niti bilo koji drugi resor.
Oni koji to proturaju znaju zašto to rade. Ja sudjelujem u vladajućoj većini u saboru kao zamjenik i podržavao sam dosadašnju vladu HDZ/most ali nisam glasao za sve zakone.
Tako nisam glasao ni za lex Agrokor jer nije predviđao zamrzavanje imovine g Todoriću, a Min Marića sam upozorio da će u slučaju primjene doći u potencijalni sukob interesa ako dođe do primjene zakona. Ugradnju ove odredbe u zakon sam tražio na sastanku s premijerom g Plenkovićom te uputio pisani zahtjev u vladu prema uputi. Na dan glasanja dobio sam potvrdu da će se zahtjev razmotriti ali da trebam dodatno doraditi prijedlog sto nije bilo moguće, a danas sam uputio požurnicu radi očitovanja vlade!
Nadalje ja čvrsto stojim iza svoje odluke u glasovanju jer je izbjegnuto produbljivanje krize vlade a samo sastavljanje vlade bit će nakon lokalnih izbora kada ja više neću biti saborski zastupnik već župan.
Moja politika je nezavisna iako sudjelujem u saboru kao većina, a ciljevi i rezultati usmjereni isključivo na opću korist u duhu mojeg odgoja. Užasavam se prozirnosti dezinformacija i onih koji nasjedaju. Gotovo sva moja izlaganja u saboru su objavljena na ovoj stranici i nema nekonzistentnosti izjava. Možda bi ja ponekad želio više od mogućeg ali u politici treba razlikovati središnju vlast od lokalne. Hvala svim koji me podržavaju a ostalima koji pišu ružne komentare da to ne čine na ovoj stranici!
Živjeli i vidimo se u kampanji!

Izvor:  FB ŽELJKO LACKOVIĆ

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH