“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Župan Darko Koren na 3. sastanku kod ministra Tolušića

Posted by on lip. 5th, 2016 and filed under GOSPODARSTVO, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Darko Koren - djurok.comMinistar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić održao je 3. redovan radni sastanak sa županima hrvatskih županija.

Ovom sastanku prisustvovao je i župan Darko Koren, a raspravljalo se o dinamici otvaranja natječaja u lipnju i srpnju kao i postupcima dodjele bespovratnih sredstava za ulaganje u zdravstvenu zaštitu na primarnoj razini te poboljšanju isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i jednodnevnim kirurgijama.

Okupljenim županima prezentiran je detaljan plan objave poziva i to iz područja znanosti, integriranog prometa, zdravstvene zaštite, učinkovitih ljudskih potencijala, ruralnog razvoja, pomorstva i ribarstva te teritorijalne suradnje, a ministar Tolušić je naglasio kako od županija očekuje da budu nosioci razvoja pogotovo kada se radi o povlačenju sredstava iz fondova Europske unije.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH