“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Koprivnica: Zaustavili su auto, vozač napuhao čak 4,9 promila

Posted by on ožu. 20th, 2018 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Sve vozače podsjećamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti, obzirom da konzumacija alkoholnih pića negativno utječe na vozačke sposobnosti, apelira policija.

Policajci su tijekom nadzora prometa u petak u u 12.35 sati na Peteranskoj cesti u Koprivnici zaustavili vozača (47). Alkotestirali su ga i utvrdili da je vozio automobil dok je bio pod utjecajem alkohola od 4,90 promila.  Vozač je bio smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

– Sve vozače podsjećamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti, obzirom da konzumacija alkoholnih pića negativno utječe na vozačke sposobnosti i uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba. Osobama koje su konzumirala alkoholna pića savjetujemo da ne upravljaju vozilima, već da koriste usluge javnog prijevoza ili taksi-vozila odnosno da zamole osobu u koju imaju povjerenje, a koja posjeduje valjanu vozačku dozvolu i nije konzumirala alkoholna pića, da upravlja vozilom. Mladima savjetujemo primjenu tzv. dogovornog vozača – apelira policija.

IZVORNO

 

 

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH