“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Prometni policajac uzeo mito od 10 eura, uz kaznenu prijavu udaljen iz službe

Posted by on ožu. 21st, 2018 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Djelatnici PU Koprivničko križevačke u suradnji s USKOK-om dovršili su kriminalističku istraživanje nad policijskim službenikom (50) PU Koprivničko – križevačke, Postaje prometne policije Koprivnica radi počinjena kaznenog djela primanja mita.

Sumnja se da je 50-godišnjak kao policijski službenik Postaje prometne policije Koprivnica, 16. ožujka u Rasinji, prilikom obašanja službe tražio i primio mito od 50 eura od vozača teretnog automobila, državljanina (37)Republike Srbije, u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.

Sumnja se također da je isti policajac 20. ožujka, u Subotici Podravskoj tijekom obavljanja službe tražio i primio mito od 10 eura od drugoosumnjičenog muškarca (53) vozača teretnog automobila, državljanina Srbije i Hrvatske, u zamjenu za ne kažnjavanje prometnog prekršaja.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava USKOK-u, te su predani pritvorskom nadzorniku.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH